Je offline winkel online met WooCommerce

Een webshop biedt een online platform waarin je eenvoudig producten kunt aanbieden. Een webshop moet niet alleen goed vindbaar zijn, maar moet ook zorgen voor zoveel mogelijk verkopen. Wij ontwikkelen webshops met oog voor conversie en houden na de oplevering toezicht op het gebruikersgedrag. Daarbij optimaliseren wij de webshop waar nodig.

Lime Websolutions, gevestigd in de Achterhoek, realiseert deze webshops voornamelijk door gebruik te maken van WooCommerce. Dit is de e-Commerce oplossing voor het WordPress Platform. Onze specialisten zorgen ook voor een shop in meerdere talen, dat bestanden geïmporteerd worden en dat de webshop desgewenst gekoppeld wordt met ERP- of CRM-pakketten. Wij zorgen er samen voor dat er het meeste uit de webshop gehaald gaat worden.

Beschikt je bedrijf al over een online kassa of voorraad systeem? Vaak hebben dit soort systemen een API of Webservice beschikbaar waarmee wij een koppeling kunnen leggen met de webshop. Het voordeel hiervan is dat producten en voorraadbeheer nog maar op één plek bijgehouden hoeven te worden.

Benieuwd welke oplossingen wij je kunnen bieden?
Neem contact op via info@limewebsolutions.nl of bel +31 (0)6 52 181 365