Open Source als het kan, maatwerk als het moet.”

Webapplicaties op maat

Wil je meer grip op bedrijfsprocessen? Wij maken webapplicaties op maat. Dit kan tal van processen ondersteunen en efficiënter, inzichtelijker en minder arbeidsintensief maken. Dit kan om bijvoorbeeld financiële, administratieve of logistieke processen gaan. Wij hebben als webspecialist alle ervaring en expertise in huis om een maatwerkoplossing te realiseren.

Lees verder

Besteed programmeer opdrachten uit aan de specialist

Outsourcing is een overeenkomst waarbij een bedrijf een of meerdere diensten levert aan een andere onderneming. Dit komt in de IT steeds vaker voor. Heb je bijvoorbeeld een programmeer opdracht binnengesleept, maar heb je zelf niet de middelen of de tijd om deze te realiseren? Geen probleem. We nemen je graag alle werkzaamheden, die komen kijken bij het ontwikkelen van (web)applicaties, uit handen.

Lees verder

Systemen koppelen door middel van een API

Koppelingen tussen systemen worden steeds belangrijker. Als bedrijf ben je vaak afhankelijk van de API (application programming interface) en achterliggende infrastructuur van derden. Wij hebben veel expertise op het gebied van deze integraties. Al vele jaren koppelen wij websites, webshops, webapplicaties en software eenvoudig aan elkaar met API koppelingen.

Lees verder

Benieuwd welke oplossingen wij je kunnen bieden?
Neem contact op via info@limewebsolutions.nl of bel +31 (0)6 52 181 365

Website op maat met WordPress

Is je website toe aan vernieuwing? Of zoek je een partner om een website ontwerp om te zetten in (HTML5) code? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en expertise in huis om de website op een juiste manier te ontwerpen en te bouwen. Lime Websolutions ontwikkelt websites in WordPress, ’s wereld meest gebruikte beheersysteem.

Lees verder

Je offline winkel online met WooCommerce

Een webshop biedt een online platform waarin je eenvoudig producten kunt aanbieden. Een webshop moet niet alleen goed vindbaar zijn, maar moet ook zorgen voor zoveel mogelijk verkopen. Wij ontwikkelen webshops met oog voor conversie en houden na de oplevering toezicht op het gebruikersgedrag. Daarbij optimaliseren wij de webshop waar nodig.

Lees verder